در یکی از شهرهای ایران قرار است سردخانهاي براي تامين 35000 نفر ساخته شود. مشخصاتی که برای این سردخانه در نظر گرفته شده، عبارتند از: در اين سردخانه گوشت گاو، گوسفند و مرغ از اول تيرماه تا آخر شهريور ماه براي مصرف 2 روز اهالي، کشتار شده و وارد سردخانه مي شود و پس از 24 ساعت نگهداري در اتاق پیش سرد کن، مصرف روز بعد به بازار عرضه می گردد و...
محصولات مرتبط
در یکی از شهرهای ایران قرار است سردخانهاي براي تامين 35000 نفر ساخته شود. مشخصاتی که برای این سردخانه در نظر گرفته شده، به قرار زیر می باشد:
- در اين سردخانه گوشت گاو، گوسفند و مرغ از اول تيرماه تا آخر شهريور ماه براي مصرف 2 روز اهالي، کشتار شده و وارد سردخانه مي شود و پس از 24 ساعت نگهداري در اتاق پیش سرد کن، مصرف روز بعد به بازار عرضه می گردد و بقیه گوشت ها به اتاق انجماد سریع روانه می شود. گوشت های منجمد شده تا اول دي ماه نگهداري و از اول دي ماه تا آخر اسفند به ترتيب و بطور مساوي هر روز به بازار عرضه مي شود (فرض بر آن است که در اين سه ماه کشتار وجود ندارد).
- سيب و هلو براي مصرف يک ماه جمعيت در اواخر مرداد وارد سردخانه شده و تا اوايل مهرماه نگهداري ميشود و از اول مهرماه تا آخر همان ماه بطور مساوي و روزانه به بازار فرستاده ميشود.
- پرتقال در زمستان برای مصرف یک ماه جمعیت، وارد سردخانه شده و تا آخر مرداد نگهداری می شود.
- سيب در آخر آذر ماه براي مصرف يک ماه اهالي وارد سردخانه شده و تا اول فروردين نگهداري و از اول فروردين تا آخر همان ماه بطور مساوي به بازار فرستاده ميشود.
- خيار و سبزيجات براي مصرف 15 روز نگهداري و هنگام لزوم به بازار عرضه ميشود.
پروژه محاسبات و طراحی سیستم سردخانه 35000 نفری مشتمل بر 63 صفحه، تایپ شده، به همراه تصاویر، جداول، دیاگرام ها، فرمول ها و محاسبات مربوطه با فرمت word به ترتیب زیر گردآوری شده است:
- طراحی سردخانه با مشخصات
- فرضیات و نکات مهم در انجام پروژه
- محاسبه مقدار محصول وارد شده به سردخانه
- مصرف سرانه انواع محصولات
- انواع گوشت
- انواع میوه
- تعداد پالتها و جعبه های موجود در هر اتاق
- جدول میوه و سبزیجات
- ضخامت عایق و ضریب انتقال حرارت اتاق ها
- ضخامت دیوار اتاق ها
- اتاق ها و ابعاد آنها
- نمای کلی سردخانه
- اتاق نگهداری پرتقال
- اتاق نگهداری سیب
- اتاق نگهداری هلو
- اتاق نگهداری سبزیجات
- اتاق نگهداری خیار
- اتاق نگهداری گوشت گاو
- اتاق نگهداری گوشت مرغ
- اتاق نگهداری گوشت گوسفند
- اتاق های انجماد سریع
- اتاق پیش سرد کن
- محاسبه بارهای حرارتی
- محاسبه بار حرارتی نفوذ برای چند نمونه از اتاقها
- بار تنفسی محصولات
- جداول بار حرارتی
- انتخاب اواپراتور برای اتاقها
- محاسبات سیکل
- فلو دیاگرام سردخانه
- نمودار p-h سردخانه
- آنتالپی
- محاسبه دبی ها
- انتخاب کندانسور
- لوله کشی
جهت خرید پروژه محاسبات و طراحی سیستم سردخانه 35000 نفری به مبلغ فقط 30000 تومان و دانلود آن بر لینک افزودن به سبد خرید در پنجره بالا کلیک نمایید.
!!لطفا قبل از خرید از فرشگاه اینترنتی برتر فایل قیمت محصولات ما را با سایر فروشگاه ها و محصولات آن ها مقایسه نمایید!!
دیدگاه خود را بنویسید